Golashënuesit më të mirë të Superligës

Pas përfundimit të katër ndeshjeve të javës së 12-të të Superligës, protagonistë kanë qenë Otto John dhe Mirlind Daku.

Ata kanë shënuar gola për të udhëhequr listën e golashënuesve të Superligës së Kosovës.

Otto John – 6 gola

Mirlind Daku – 6 gola

Genc Hamiti – 5 gola

Xhevdet Shabani – 5 gola

Fetim Kasapi – 4 gola

Ardit Jaupaj – 4 gola

Florent Hasani – 4 gola

Semir Zeneli – 4 gola.