Gratë muslimane, nuse madhështore (Foto)

Në Islam, martesa nuk është dicka “platonike”, por është dicka krejtësisht normale, ashtu si vetë jeta e muslimanëve.

Për ta mbajtur atë mirë, nuk duhet asgjë më shumë se përkushtim dhe dashuri. Por nëse nuk janë këto, gjithcka bëhet e pamundur.

Dita e martesës shënon një ditë shumë të vecantë në jetën e një gruaje, dhe gratë muslimane nuk përjashtohen nga madhështia e kësaj dite.

Pamjet më të bukura të nuseve me shami mund ti gjeni më poshtë, dhe bukuria e tyre lë pa fjalë. /MESAZHI/