Greg Delawie vizitoi Urën e Mitrovicës

Ambasadori i SHBA në Prishtinë Greg Delawie dje ka vizituar urën kryesore mbi Ibër në Mitrovicë në të cilën po vazhdojnë punimet për rivitalizim, trasnemton koha.net.

Për këtë vizitë, Ambasadori ka njoftuar në llogarinë e vet të Twiterit:

“Më vjen mirë që po e shoh urën e rinovuar të Mitrovicës dhe të hapur për këmbësorë. Rezultat pozitiv i dialogut BE”.