Grua dhe burrë pilot, rrihen në kabinë gjatë fluturimit…

Në avionin e pasagjerëve në fluturimin nga Britania e Madhe për në Indi ndodhi një grindje mes pilotëve, raporton Anadolu Agency (AA).

Deri te grindja e pilotit burrë dhe asaj grua erdhi në fluturimin Londër – Mumbai. Piloti burrë goditi gruan pas çka ajo braktisi kabinën e pilotit dhe nuk u kthye një kohë të gjatë.

Aviokompania Jet Airways pezulloi pilotët dhe ngriti hetime lidhur me këtë ngjarje. Avioni ku ndodheshin 324 pasagjerë ka ateruar në mënyrë të sigurtë në Mumbai.