I nderuar z.Abdixhiku kryetar i LDK-së si këshillë miqësore…

Hidhi një sy kësaj fotoje dhe shihe të importuarin “”Londinez” kryetar të Prishtinës.
Unë mendoj se ky asht një abuzim flagrant me fëmijë në manifestime të tilla të amoralta. Fëmijët në atë moshë janë të pavetëdijshëm se çfarë simbolizojnë ato lecka që u janë hedhur krahëve.

Çfarë mesazhi u përcillet foshnjorëve dhe të rinjëve në kte mënyrë e aq më tepër ku ky zotëri fitoi zgjedhjet në Prishtinë nën siglën e LDK-së.

A duhet dikush nga kryesia e LDK-së t’ia tërheq vërejtjen këtij zotërisë (në vend që të mireni me foton e Presidentes në Athinë) ose duhet organet e drejtësisë.

Është Abuzim apo Naivitet!

Z. kryetar Lumir Abdixhiku. LDK-së nuk i kanë hije shfaqje të tilla,koha të tregosh lidership ! (Sipas ligjeve ndërkombëtare është e ndaluar pjesmarja për fëmijët dhe të rinjët në manifestime të tilla.Në disa shtete sanksionohen ligjërisht).

Nga: Eugen Shehu