Ikja nga Kosova dhe ikja nga Gaza!

Husamedin Abazi

Brenda tre ditëve të para të janarit Kosovën e lëshuan 31000 qytetarë, edhe Gaza-n brenda këtyre 100 ditëve të agresionit barabarë izraelitë e lëshuan 31000 qytetarë, por këta ikën për në botën tjetër. Ndersa ata që mbetën, me gjithë shkatërrimin e shtëpive dhe të ekonomisë së tyre nga agresori, nuk pranojnë për asnje çmim ta lëshojnë atdheun e tyre, Palestinën. Shpresoj të inspirohemi nga këta burra dhe gra se si dashurohet atdheu dhe nuk braktiset ai edhe kur shndërrohet ai në gërmadha!

(Shkëputje nga hutbeja e djeshme).

Hoxhë Husamedin Abazi