Ja arsyet e kokëdhimbjes në mëngjes

Foto ilustrim

Të shpeshta mund të jenë rastet kur ditën e nisni me kokëdhimbje.

Ato janë të mundimshme, të mërzitshme dhe të ju bëjnë konfuz. Sapo të zgjoheni, menjëherë e nisni ditën me telashe, dhe mund të mos e dini se pse, përcjellë Klan Kosova.

Ka disa shkaqe që shkaktojnë dhimbjet e kokës, e që lidhen me veprimet që keni bërë paraprakisht.

Ato janë:

1. Gjumi i pamjaftueshëm

2. Gjumi i tepërt

3. Endorfina është në nivel të ulët

4. Konsumimi i alkoolit

5. Kërrhatja gjatë natës./Mesazhi/