Ja sa ujë duhet të pini për t’i shkrirë yndyrat

Secila dietë dhe mënyrë e humbjes në peshë nënkupton konsumimin e sasisë së mjaftueshme të ujit, që është dy litra, tetë gota. Ja sa sasi të ujit në ditë duhet të pini në mënyrë që të humbni në peshë, në krahasim me peshën tuaj trupore.

– Keni 60 kg, çdo ditë duhet të pini 2 litra ujë

– Keni 65 kg, çdo ditë duhet të pini 2,1 litra ujë

– Keni 70 kg, çdo ditë të pini 2,3 litra ujë

– Keni 75 kg, çdo ditë të pini 2,5 litra ujë

– Keni 80 kg, çdo ditë duhet të pini 2,6 litra ujë

– Keni 85 kg, çdo ditë duhet të pini 2,8 litra ujë

– Keni  90 kg, çdo ditë duhet të pini 3 litra ujë

– Keni  95 kg, çdo ditë duhet të pini 3,2 litra ujë

– Keni 100 kg, çdo ditë duhet të pini 3,3 litra ujë

– Keni 105 kg, çdo ditë duhet të pini 3,4 litra ujë

– Keni 110 kg, çdo ditë duhet të pini 3,6 litra ujë

– Keni 115 kg, çdo ditë duhet të pini 3,7 litra ujë ./syri.net