Ja si ta përdorni sodën e bukës për të hequr plasaritjet e këmbëve

Uji i ngrohtë me sodë buke mund të jetë zgjidhje për ju nëse doni të hiqni lëkurën e vdekur nga këmbët.

Megjithatë, kjo metodë nuk do t’i ndihmojë të gjithë: soda e bukës mund të jetë irrituese dhe madje mund të thajë lëkurën. Ata që kanë lëkurë të ndjeshme ose alergji duhet të shmangin këtë spa për këmbë.

Për të bërë këtë, shtoni 2-3 lugë gjelle sodë buke në një enë të tellë me ujë të ngrohtë dhe mbajini këmbët aty për 10-20 minuta.

Aplikoni shumë hidratues pas kësaj procedure.