Joshuas nokauton Klitchkon

Meçi mes Anthony Joshuas dhe Vladimir Klitchkos është padyshim meçi nga më të mirët e shekullit.

Dy titanët e boksit kanë dhuruar spektakël në ring. Anthony Joshua e ka nokautuar në raundin e 11-të Klitschkon për ta rrëzuar nga froni.