Kanadaja shkon në zgjedhje të parakohshme

Justin Trudeau

Në 20 shtator do të mbahen zgjedhjet e reja parlamentare.

Kryeministri Justin Trudeau në deklaratën zyrtare e vuri theksin tek pandemia dhe vala e katërt që pritet në shtator.

Trudeau tha se u takon qytetarëve të vendosin se si do ta përfundojnë luftën me pandeminë.

Sondazhet paraprake nxjerrin sërish fitues partinë e tij me një fitore më të thellë se ajo e 2019-ës. /tiranapost