KQZ: Të gjitha vendvotimet janë hapur me kohë

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka ka votuar në Qendrën e Votimit 1907e/01R. Pas votimit ajo ka ftuar të gjithë qytetarët e Kosovës me të drejtë vote ta shfrytëzojmë këtë të drejtë të votojnë dhe ta rrisin imazhin e shtetit tonë.

“I ftoj të gjithë komisionarët e subjekteve politike që mos ta keqpërdorin pozitën e tyre që të sillen sipas standarde ndërkombëtare dhe t’i tregojmë botës se edhe ne jemi pjesë e demokracisë dhe se ne dimë të bëjmë zgjedhje atëherë kur duhet”, ka thënë ajo.

Ajo ka thënë se sipas informatave që kanë janë hapur të gjitha vendvotimet dhe nuk kanë ndonjë problem.