Kurseni paratë tuaja dhe zbukuroni shtëpinë me këto ide të mrekullueshme

Ndonjëherë në duam të shtojmë diçka të bukur brenda shtëpisë tonë, por ose nuk i pëlqejmë gjërat në dyqane ose nuk duam të shpenzojmë para.

Po për fat të mirë ju mund të krijoni gjëra të vogla me ide kreative dhe me duart tuaja, pa shpenzuar shuma të mëdha, njofton Klan Kosova.

Këtu po ju paraqesim ide të thjeshta të punuara me dorë që mund t’iu inspirojnë.

Zbukuroni dyshemenë ku bëni dush

Dekoroni murin tuaj të zbrazët me fotografi 

Ndryshoni qilimin tuaj dhe jepni një shans të dytë për ta përdorur 

Rinovoni një stol

Shtoni hapësirë

Një mbajtëse elegante për libra ose revista 

Dekoroni muret

Mbuloni radioatorët tuaj