Macja më e famshme në botë, ka më shumë se 50,000 ndjekës në rrjete sociale

Kafshët shtëpiake të famshme në Instagram po shtohen dita-ditës. Kjo dhe për shkak se tashmë pronarët e tyre kanë më shumë kohë për të qënduar në shtëpi për shkak të pandemise dhe postojnë më shumë në mediat sociale.

Në SHBA, kafshët shtëpiake kanë gjithçka, nga objektet elektronike te markat e veshjeve.

Shumë prej këtyre kafshëve janë ktheyr dhe në modele për t’u ndjekur në mediat sociale dhe pronarët e tyre i përdorin për reklama.

Një prej tyre është edhe macja që shihni në video e cila numëron më shumë se 50 mijë ndjekës në mediat sociale./tvklan