Maqedonia voton Ligjin për Gjuhën Shqipe

Kuvendi i Maqedonisë ka miratuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve me 69 vota pro. Kundër dhe përmbajtur nuk kanë votuar asnjë deputetë, raporton SHENJA.

Propozim ligji për gjuhët përmban 25 nene. Deputetë e VMRO-DPMNE-së nuk morën pjesë në votim.