Perditësim: Meksikë, së paku 31 të vdekur nga shpërthimi i depos së fishekzjarreve

Se paku 31 persona jane vrare ne afersi te Meksiko City ne Meksike, ndersa shtatëdhjetë e dy vetë u plagosën, si pasoje e nje shperthimi ne nje depo mjetesh pirotenike.

Eruviel Avila, guvernator i shtetit të Meksikës, tha se ne mesin e te plagosurve ka edhe te mitur, ku tre prej tyre pritet të transferohet në një spital në Galveston, Texas, për trajtimin e djegieve ekstreme.

Mjetet piroteknike perdoren me te madhe per Krishtlindje dhe Vitin e ri, sodomos ne Meksike dhe SHBA. Perdorimi i tyre ne Europe eshte me i kontrolluar. /MESAZHI/