Mikullovci: Seanca nuk mund të mbahet pa PAN-in

Kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci ka thënë, seanca e sotme nuk mund të mbahet nëse PAN nuk vinë.

Ai ka thënë do të kërkoj nga grupet parlamentare që të merren vesh për caktimin e seancës se radhës nëse dështon kjo e sotit dhe kur do qe ata të pajtohen do ta thërras seancë.

Mikullovci ka përsëritur qëndrimin e Vetëvendosjes se nuk e votojnë Haradinajn edhe nëse Veseli heqë dorë nga kandidimi për kryetar të Kuvendit.