Mustafa e Markoviq takohen në Shkodër për Demarkacionin

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe homologu i Malit të Zi, Dushko Markoviq kanë zgjedhur Shkodrën për një takim pa praninë e gazetarëve, njofton Klan Kosova

Nga burime të besueshme të stafit pranë kryeministrit Mustafa mësohet se tema e diskutimit është çështja e demarkacionit të kufirit mes Kosovës dhe Malit te Zi.Vetë kryeministri malazez, Markoviq gjatë periudhës kur ishte Ministër i Brendshëm është shprehur pse Kosova ende nuk e ka ratifikuar këtë marrëveshje.

Nuk dihet nëse Markoviq do i qëndroj kërkesave të tij të mëparshme apo do ketë lëshime në këtë kërkesë.Nga ana tjetër Isa Mustafa mësohet se do kërkoj të rishikoj qëndrimin e Kosovës në lidhje me këtë çështje.Takimi po zhvillohet me dyer të mbyllura.