Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e xhamisë në Athinë

Ministria greke e Infrastrukturës dhe Transportit dhe kompanitë e ndërtimit kanë firmosur marrëveshjen për ndërtimin e xhamisë në kryeqytetin e vendit, Athinë, raporton Anadolu Agency (AA).

Sipas burimeve qeveritare, ndërtimi i xhamisë do të kryhet nga bashkimi i katër kompanive të rëndësishme dhe pritet të përfundojë në vitin 2017.