Një fëmijë nga i cili mësojmë shumë

Janë qenie pa sherr, pa inate dhe totalisht të sinqertë, dhe kjo vazhdon derisa ti mësojnë sherret nga më të rriturit.

Por nëse të rriturit – prindërit japin shembuj të mirë për më të vegjëlit, rezultatet do të jenë të lakmueshme. Kështu ndodhë edhe në fotografinë e mëposhtme ku një fëmijë i vogël ka ndërtuar njeri prej bore – dordolec, dhe i ka bërë ata xhemat, ndërsa vet është bërë imam.

Një gjest i tillë jo vetëm se na kujton rëndësinë e edukimit të fëmijëve, por edhe na tregon se si mund ti lejojmë ata të bëhen kreativ, pasi një gjë e tillë na besfason edhe neve. /MESAZHI/