Operacion anti DAESH në Ankara, 8 të arrestuar

ANKARA (AA) – Në një operacion të ndërmarrë në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, janë arrestuar 8 anëtarë të organizatës terroriste DAESH të cilët dyshohen se po bënin përgatitje për akte para vitit të ri në kryeqytet, raporton Anadolu Agency (AA).

Sipas informacioneve që gazetari i AA-së i ka marrë mësohet se 8 anëtarë të organizatës terroriste DAESH me dyshimin se kanë bërë përgatitje për akte para vitit të ri në kryeqytet u vendosën në ndjekje nga ekipet e departamentit të anti terrorizmit dhe të inteligjencës së Drejtorisë së policsë së Ankarasë.

Ekipet të cilat pas punimeve kanë kaluar në veprim kanë ndërmarrë operacione në disa adresa në qendër të qytetit dhe në rajonet Sincan dhe Çubuk.

Bëhet e ditur se 8 personat e dyshuar të arrestuar në operacione pas kontrollit shëndetësor janë dërguar në Drejtorinë e policisë. Ndërsa në adresat ku janë arrestuar të dyshuarit u konfiskuan një sërë dokumentesh të organizatës.