Opsioni i ri pa pagesë arrin në Google Chrome

Në Google Chrome ka arritur opsioni që prej kohësh është pritur dhe mbi të gjithë është pa pagesë.

Pas pritjes së gjatë, më në fund kemi marrë veglën pa pagesë për datotekën e PDF-së në Chrome – dhe atë drejtpërdrejtë nga Adobe/

Gjiganti softuerik ka prezantuar të dhënat zyrtare të kompanisë Adobe, që përdoruesve u jep qasje në “setin më të kompletuar të veglave të kërkuesit të PDF-së”.

Shfaqja e kësaj shtese nënkupton që përdoruesit nuk do të kenë më nevojë të marrin Adobe Acrobat apo vegla tjera, që mundëson qasje në datotekat e PDF-së në intetnet.

Kjo shtesë gjithashtu është e qasshme për Microsoft Edge dhe zgjidh një prej kokëdhembjeve më të mëdha të përdoruesve – duke u ofruar mundësinë elementare për kontrollimin e dokumenteve PDF.