Pas ushtrimeve – konsumoni këto produkte

Gjithmonë duhet të keni kujdes se çfarë konsumoni pas ushtrimeve, sepse jo çdo gjë ju bën mirë.

Më poshtë janë disa produktet që ju duhet t’i konsumoni pas aktivitetit tuaj fizik, njofton Klan Kosova.

Vezë

Lëng portokalli

Kos

Banane

Salmon

Fruta të thata dhe arra

Ananas

Kivi

Ujë