PDK shkarkon 6 drejtorë të Ramadan Mujës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës njëherësh edhe kryeparlamenatri, Kadri Veseli ka filluar të tregojë muskujt në partinë e tij.

Veseli ka qëndruar në Prizren ku edhe u ka dhënë lajmin e hidhur gjashtë drejtorëve të ekzekutivit të cilët nga sot nuk janë më pjesë e pozitave të tyre.

Drejtorët, të cilët tashmë janë shkarkuar për arsye të mos efikasitetit në punë dhe akuzave për keqpërdorim të detyrës janë: Hasan Hasani drejtor i Shërbimeve Publike, Nijazi Kryeziu drejtor i Urbanizimit, Bedri Bytyqi drejtor i Inspektoratit, Nexhat Çoçaj drejtor i Arsimit,Elhame Berisha drejtoreshë e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Zyber Rizanaj drejtor i Shëndetësisë.

Burime të Telegrafit kanë treguar se sonte mund të dihen zyrtarisht emrat të cilët do t’i zëvendësojnë drejtorët e shkarkuar.

Deri më tani sipas të njëjtave burime janë propozuar këta emra: Veton Xhemaj për drejtor të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Mybexhele Zhuri për drejtor të Urbanizimit, Shkodran Kryeziu, Bujar Hasani, Çel Lama dhe Besnik Hoxha për drejtor të Shërbimeve Publike- Bejtullah Ibrahimi, Shpresa Zaplluzhani për drejtor të Arsimit, Shpresa Goqaj, Nexhip Berisha për Shëndetësi si dhe – Sami Vehapi për drejtorinë e Inspektoratit.

Telegrafi do t’ju mbajë të informuar rreth zhvillimeve të reja që do të ndodhin në PDK-në e Prizrenit.