Prishet avioni në mes të pistës, pasagjerët dalin e shtyjnë! (VIDEO)

Teknikët dhe punonjësit e aeroportit disa pamje të cilat janë bërë virale në internet ku shihen 20 burra duke shtyrë në aeroplan përgjatë një piste të indonezisë.

Rreth 20 burra u panë ngadalë duke e shtyrë aeroplanin prapa në drejtim të terminalit pasi pasagjerët në bord filmuan të gjithë ngjarjen, përcjell albeu.com

Përdoruesit e mediave sociale sugjeruan se avioniishte prishur dhe udhëtarët ishin të detyruar të ndihmonin, por linja ajrore shpejt i dha fund spekulimeve.

Menaxherja e marrëdhënieve publike Garuda me Ikhsan Rosan zbuloi se pilotët morën një kthesë të gabuar pas uljes .

“Nuk u shty nga pasagjerët por u shty nga teknikët dhe punonjësit në aeroport. Gjithçka po ecën normalisht.Gjithçka është në rregull”, përfundoi ajo.

Aeroplani CRJ1000 ka një peshë maksimale prej 36.968 kilogram.

” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=