Protestë kundër kryeprokurorit Lumezi

Qytetarët sot do të organizojnë protestë dhe marshojnë drejt Zyrës së Kryeprokurorit dhe Zyrës së Kryeministrit.

Ata përmes kësaj proteste do të kërkojnë shkarkimin e Kryeprokurorit Lumezi dhe fillimi i procesit të vetingut për gjyqësorin e vendit tonë.

Marshi nis nga sheshi ‘Zahir Pajaziti’, në ora 18:00.