Protestë kundër Trumpit në Bruksel

Mijëra persona protestuan kundër ardhjes së presidentit amerikan Donald Trump në kryeqytetin e Belgjikës, Bruksel, i cili para zgjedhjes së tij si president e kishte cilësuar këtë qytet “Gropa e Ferrit”, raporton Anadolu Agency (AA).

Trump është protestuar për ardhjen e tij në Bruksel të cilin ai përpara zgjedhjes së tij si president e kishte quajtur si “Gropa e Ferrit”. Trump ka mbërritur në Bruksel për të marrë pjesë në takimin e krerëve të qeverive dhe shteteve anëtare të NATO-s si dhe për të zhvilluar takime me zyrtarë të BE-së dhe të Belgjikës.