Punëtorët e Kardiologjisë, kërkojnë shkarkimin e menaxhmentit

Punëtorët shëndetësor të Kardiologjisë kanë protestuar për të shprehu pakënaqësi në lidhje me menaxhmentin e kësaj Klinike.

Para objektit ata kanë vendosur disa pankarta ku shkruante: “Stop diskriminimit profesional, edukativ e gjinor”; “Të shkarkohet menaxhmentit që mbron dhunuesit”; “Stop diskriminimin e pacientëve nga lista e pritjes”; “Stop dhunës fizike dhe dhunës psikike”; dhe “Stop keqmenaxhimit të Klinikes”.