Seriali turk “Ertugrul”, shkas pranimi i islamit per dy meksikanë (Video)

Mediat turke lëshuan një klip interesant në fund të muajit të kaluar , ku nga ambientet e Shoqërisë Myslimano-Amerikane (MAS) në Los Angeles, dy meksikanë, një burrë dhe një grua, përqafojnë Islamin para aktorit turk Celal Al Nebioglu, i cili luan Abdurrahmanin në serialin popullore “Ertugrul”.

Ata thanë që e pranuan Islamin duke shikuar pikërisht këtë serial.