Shpërthim i madh në Mal të Zi

Një pajisje me potencial tejet shkatërrues është demoluar sot rreth orës 3 të mesnatës, në një ndërtesë komerciale në Podgoricë të Malit të Zi.
Televizioni shtetëror i Malit të Zi, RTCG, ka bërë me dije se nuk ka pasur viktima, por dëme të mëdha materiale.
Shpërthimi i madh ka shqetësuar qytetarët dhe turistët që së fundmi kanë populluar shtetin bregdetar.
Hetimet janë në vazhdim e sipër, dhe ende nuk dihen shkaqet e këtij shpërthimi. /MESAZHI/