Shpëtohen pasagjerët e përfshirë në flakë, dëshmitarët duke bërtitur “Allahu Ekber” – VIDEO

Ky është momenti dramatik kur nje familje u shpetua nga kalimtarët e rastit. Një automjet i cili ishte duke udhëtuar në shtetin e Azerbajxhanit u përfshi nga flakët e mëdha, por për fat të mirë, disa burra të guximshëm ishin aty pranë.

Dëshmitarët nxituan në vendin e ngjarjes, ku shpërthu  zjarri i madh, dhe e xhiruan pamjen rrënqethëse.

Duke treguar guxim të pazakontë, ata tërheqin pasagjerët nga makina e përfshirë nga flakët, duke thyer dritaret.

Njerëzit dëgjoheshin duke bërtitur Allahu Ekber! (Allahu është më i madhi!). /MESAZHI/