ShSKUK: Në trajtim 11 pacientë të konfirmuar me COVID-19

Nga raportimet e klinikave Covid-19 në QKUK, por edhe sptialet e përgjithshme, rezulton se 11 pacientë të kofirmuar me Covid-19, janë në trajtim mjekësor. 23 pacientë të tjerë po trajtohen si post-covid.

Me oksigjeno-terapi janë 6 pacientë, në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive ka 1 pacient me maskë oksigjeni.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 4 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 20 pacientë post-covid
Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient me maskë oksigjeni

Spitali i Gjakovës, 3 pacientë
Spitali i Pejës, 4 pacientë
Spitali i Ferizajt, 2 pacientë