Si të bisedoni me një grup njerëzish me video në Instagram?

Instagrami ka ofruar një mundësi të re të komunikimit.

Përveç mesazheve, tani mund të bisedoni me video me një person ose një grup personash në të njëjtën kohë, transmeton Indeksonline.

Ja si funksionon:

1.Klikoni mbi ikonën e shigjetës së mesazhit në krye të djathtë të Feed.

2.Klikoni mbi një emër përdoruesi ose emër grupi për të hapur bisedën.

3.Ju gjithashtu mund të filloni një bisedë të re duke prekur ikonën e lapsit në të djathtë dhe duke zgjedhur njerëzit.

4.Klikoni mbi ikonën e videos lart djathtas. Personi ose grupi që telefononi do të marrë një njoftim.

Ju gjithashtu mund të bisedoni me video për aq kohë sa dëshironi. Kur të keni mbaruar, prekni ikonën e kuqe të telefonit në pjesën e poshtme./