Si të dobësohemi me tranguj?

Shumë femra ëndërrojnë për dietën që vërtet sjell rezultate të shpejta. Nëse edhe ju i takoni këtij grupi të femrave dhe ju nevojitet, që shpejt t’i hiqni kilogramët shtesë, kemi një dietë të hatashme për ju.

Me këtë dietë, pas ditës së parë mund të humbni deri 1,5 kg. Gjatë dietës nevojitet të konsumoni: 1,5 litër jogurt me 1 për qind yndyrë, 1.5 kg tranguj të freskët dhe 1,5 litër ujë.

Në mëngjes mund të pini kafe pa sheqer. Të gjitha këto prodhime duhet të ndahen në pjesë të barabarta. Trangujt dhe jogurtin mund ta përdorni madje para gjumit ose gjatë natës, nëse befasisht ju kap uria.

Mirëpo, është me rëndësi të themi që kjo dietë, ka efekt të theksuar laksativ. Prandaj, duhet pasur kujdes dhe të konsumoni ujë në sasi më të madhe. Për vetëm pesë ditë mund të humbni deri në 4 kilogramë./Mesazhi/