Syneti që po e harrojmë – Ja disa dhurata ekonomike por me shumë kuptim (Foto)

Ti japim dhurata njëri-tjetrit është synet, dhe dihet që dhurata asnjëherë nuk refuzohet. Ndonjëhere kushtet ekonomike bëjne që dhuratat të jenë më të rralla, por ato janë shumë të dashura edhe kur janë modeste.

Një lloj i vecantë i dhuratave është ai mes gruas dhe burrit. Sado që ata janë dhurata me e mirë për njeri-tjetrin, edhe dhuratat shtesë janë tejet të mirëseardhura.

Dihet mirë se gratë i duan shumë dhuratat, por edhe janë më kreative kur vie puna t’a gëzojne dikë me to. Më poshte i gjeni disa ide kreative për dhurata, e vecanërisht për ciftet e reja muslimane.

Ideja e parë: Filxhana të kafes me mbishkrimin: Unë jam gjysma e fesë së tij, dhe Une jam gjysma e fesë së saj…

Mugs.jpg

Byzylyk per gruan tuaj dhe nënën e fëmijëve tuaj

Image result for creative gifts muslims

Tespih me perla të bukura

Muslim mom gift tasbih tasbeeh misbah  - Swarovski pearlescent beads with blush pink crystals - Ramadan Eid gift

Fletore për shënime që fillon me “Bismilah”

Bismillah Notebook A5 Notebook Planner Islamic Journal

Kaligrafi e bukur në kornize ku shkruan “Elhmadulilah”

Alhamdullilahi rabil alameen-[All] praise is [due] to Allah , Lord of the worlds.  These are three different designs of this painting.All are

Mund ti beni burrit tuaj dhuratë këtë bluzë. Do ta pelqej.

Image result for Im going to buy Raiden this lmao let;s hope he takes after his daddy and not me

Mbajtese per Kur’anin Famelarte

Related image

Orë me ezan

Image result for islamic gifts