Të mirat që sjell uji me limon

Uji me limon njihet për shumë dobi shëndetësore, ku përfshihet përmirësimi i lëkurës dhe tretja e ushqimit.

Limoni dhe disa fruta të tjera agrare janë të njohura për ngjyrën e theksuar të lëkurës gjë e cila shkakton shije të hidhur, por shumë të shëndetshme.
Limoni përmban acid citrik dhe është i njohur për përmbajtjen e lartë të vitaminës C, e cila ndihmon në mbajtjen e sistemit të imunitetit. Pjesa e brendshme e limonit përbëhet nga dy shtresa që përmbajnë vajra esenciale, të cilat i bëjnë njerëzit të kenë gjallëri. Prandaj, nëse një njeri është në gjendje të keqe shëndetësore, apo ndihet i lodhur, mjafton pak lëng limoni me ujë dhe do të ndihet i përmirësuar.