Telefoni i palosshëm i Samsung, shfaqet një problem serioz

Duket se një shpjegim për problemet është se disa përdorues kanë hequr një mbulesë që shkoi mbrapa ekranit.

Samsung tha se kishte marrë “disa raporte” për dëmtimin e ekranit kryesor dhe do të “inspektojë tërësisht këto njësi personalisht për të përcaktuar shkakun e çështjes”.

Por kjo është një pengesë e rëndësishme për shpresat e kompanisë për të përhapur botën me atë që, në shikim të parë, ishte një shfaqje shumë mbresëlënëse e inxhinierisë, raporton “Bbc”, transmeton lajmi.net.

Duket se një shpjegim për problemet është se disa përdorues kanë hequr një mbulesë që shkoi mbrapa ekranit, duke menduar se ishte shtresa tipike mbrojtëse që ju gjeni në të gjitha telefonat e mençur të rinj për të mbajtur ekranin në gjendje të mirë derisa ta blini atë.

Mark Gurman i Bloomberg e hoqi, siç bëri edhe recensuesi i YouTube, Marques Brownlee.

Steve Kovach, megjithatë, nuk e hoqi filmin – dhe tha se ai kishte ende çështje të mëdha.