Testi i Maturës sërish rrjedh në Facebook

Pak minuta pas nisjes së procesit të testimit formularët e testit të maturës janë publikuar në rrjetet sociale.

KALLXO.com sjell disa fotografi të linqeve të publikuara në rrjetin social Facebook ku shihen teste të fotografuara dhe pyetje nëse dikush di përgjigjet për to.

Ministria e Arsimit ende nuk ka konfirmuar nëse përmbajtja e publikuar në rrjetet sociale është saktësisht testi i maturës.