Thaçi: Shkoj në Ujman kur jam në disponim

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në një konferencë për media ka thënë se ëshë një ndër liderët e pakët të cilët deri tani e kanë vizituar veriun dhe se do të shkoj përsëri kurdo që ai e ndien të nevojshme për të shkuar.

“Unë kam qenë në veri edhe më herët, kur të jem i disponueshëm shkoj. Jam prej liderëve të pakët që kam shkuar në veri, kam vizituar pikat doganore”, tha presidenti Thaçi.