Trump nuk i beson bashkëshortes, e kontrollon se ku po e hedh votën

Në rrjetin social Twitter një foto e shkrepur në momentin që Trump dhe bashkëshortja e tij Melina po votonin në New York, po bëhet virale.

Menjëherë kanë nisur shakatë, duke thënë se Trump nuk ishte në dijeni si votohet dhe e shikoj gruan e tij për udhëzim, por kishte edhe disa prej atyre që kanë thënë se ai ishte i shqetësuar se për kë po votonte gruaja e tij.