Veseli: Trepça çështje e zgjidhur

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se duhet të ndërpritet menjëherë tentimi për të biseduar për Trepcën që i ka bërë zv.kryeministri Branimir Stojanoviq në Bruksel.

Veseli ka deklaruar se puna e Trepçës ka përfunduar me miratimin e ligjit dhe se sipas tij kjo u bë për të mirën ekonomike të të gjithëve.

Ky është reagimi i parë zyrtar pas vizitës së zëvendëskryeminsitrit Stojanoviq në kryeqendrën evropiane, në tentim për të siguruar mbështetje për të anuluar ligjin që Trepçën e kthen në pronë të Qeverisë së Kosovës.