Vetëm 15 orë nga njoftimi për gjendjen e rëndë, 10-vjeçari bëhet me banesë të re

Fetahu 10 vjeçar nga Tetova i cili dje preku zemrat e mijërave shqiptarëve, më në fytyrës së tij teksa dje me lot përshkruante gjendjen e rëndë të tij dhe familjes së tij, pas humanizmit të madh që treguan shqiptarët nga gjithë trojet shqiptare, ai më në fund tani po buzëqesh si gjithë fëmijët tjerë.

Lajmin e madh për fëmijën 10 vjeçar e ka dhënë Halil Kastrati i Shoqatës Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, i cili ka konfirmuar se shumë shpejt familje e tij do të strehohet në një banesë të re.

“Falënderojmë Osman Demirin dhe Ali Gerqecin nga Shkupit për kontributin e tyre si në aspektin financiar ashtu edhe për organizimin e gjetjes së banesës. Banesa është ble 43 mijë euro, është krejt e re, është 63 metra katror. Ndihmat që kanë ardhur direkt në familje janë afërsisht 30 mijë euro. Ndihmat që kanë ardhur te ne veç sot janë afërsisht 15 mijë euro”, ka bërë të ditur Kastrati.

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati