VIDEO – Çdokund ne falemi!

Ky është një fotoprojekt që tregon se si myslimanët falen edhe në vendet më të pazakonta, dhe në cfarëdo ambienti natyror apo të punës.

Fusha e futbollit, aeroport, spital, shesh, kopsht shtëpie, biblotekë, e edhe në maje mali….

Askush nuk e ndalon një zemër të mbushur me besim që të mos e shprehë atë besim ndaj Zotit!  /MESAZHI/