Vladimir Putin provon snajperët e ri rus (Video)

Russian President Vladimir Putin aims a sniper rifle during a visit to the Patriot military exhibition center outside Moscow, Russia, Wednesday, Sept. 19, 2018. Putin chaired a meeting that focused on new arms programs. (Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

Vladimir Putin dëshmoi se është një qitës vdekjeprurës, teksa shfaqet në një video të publikuar që të realizojë gjuajtje perfekte nga 600 metra.

Njeriu më i fuqishëm i Rusisë, shënjestroi kokën, mëlçinë dhe barkun e një objektivi statik, të vendosur 600 metra larg, teksa testonte snajperin e ri Chukavin, të projektuar nga Kalashnikov i njohur si SVCh-308.

Por duket se mosha ka bërë të vetën, pasi dy prej gjuajtjeve nuk e kapën objektivin.

https://www.youtube.com/watch?v=AQrmYpkoK88