Ajri në Prishtinë vazhdon të jetë i pashëndetshëm

Ajri në Prishtinë është shumë i dëmshëm.

Arsyeja janë ditët e acarta dhe temperaturat e ulëta në vend pse po ndodh,gjë që po bënë që qytetarët të të djegin më shumë lëndë djegëse t’u ngrohur.

Ambasada Amerikane në Prishtinë përmes Qendrës për matjen e cilësisë së ajrit thotë se cilësia e ajrit në Prishtinë është “shumë i pashëndetshëm”.

Sipas Ambasadës Amerikane, aktualisht cilësia e ajrit është 243 ppm (grimca në milion).