Albin Kurti voton, fton të dorëhequrit t’i bashkohen procesit

Kandidati i vetëm për kryetar të Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka votuar në qendrën e votimit në shkollën fillore “Naim Frashëri” në kryeqytet.

Zgjedhjet e sotme të Lëvizjes Vetëvendosje për të vendosur kryetarin e ri, Kurti i cilëson si “demokratike”.

Ai gjithashtu ka ftuar të gjithë anëtarët e Vetëvendosjes që të votojnë duke përfshirë edhe të dorëhequrit nga pozitat partiake.

“Unë e shfrytëzova të drejtën që të votojë dhe i ftojë të gjithë anëtarët e VV-së të zgjedhin lirshëm dhe të përcaktohen në mënyrë demokratike. VV është subjekti më demokratik në Republikën e Kosovës”, ka thënë Kurti.