Amerikani fiton titullin e recituesit më të mirë të Kuranit (Video)

Ahmed Burhan Muhammad, një shtetas amerikan me prejardhje nga Somalia, ka fituar konkursin e 22-të ndërkombëtar të Kur’anit në Dubai.

Trupa e jurisë e zgjodhën atë si fitues nga 103 pjesëmarrës nga e gjithë bota pasi ai recitoi bukur me texhvid të shkëlqyeshëm.

Në vendin e dytë ishte Hamza Bashir Salem nga Libia dhe në vendin e tretë ishte Muhammed bin Abdul Qadir nga Tunizia. Dëgjoni recitimin e tij:

https://www.youtube.com/watch?v=aW0B6EVDtmY