Austri, kapen 53 emigrantë të parregullt në një kamion

Njoftohet se 53 emigrantë të parregullt, mes tyre tre fëmijë, janë kapur në një kamion në Austri, transmeton Anadolu.

Zëdhënësi i Policisë së Austrisë së Poshtme, Stefan Loidl, tha në një deklaratë për media tha se 53 emigrantë të parregullt u kapën në një kamion në autostradën afër qytetit Böheimkirchen, i cili është rreth 60 kilometra larg kryeqytetit Vjenë, kurse shoferi i automjetit është ndaluar.

Loidl deklaroi se si rezultat i kontrollit të policisë në kamion, të cilët dyshonin për dokumentet e automjetit, janë vërejtur 53 emigrantë të parregullt sirianë, tetë gra dhe tre fëmijë.

Ai tha se emigrantët kanë aplikuar për azil.