Nusret Kurtishi – Jeto me Zotin

0
https://youtu.be/wOb1LI29CA4

Es selamu Alejke ja ResulAllah

0
https://youtu.be/NI9n17ymKy0

Besir Musliu – Lutu për ne

0
https://youtu.be/HqYR3qY2E2s   Teksti dhe muzika: Fatmir Muja Orkestroi: Agon Neziri Produced by Fatmir Muja & BIK

Ramazan mirë se na vjen!

0
Kopshti "Xixëllonjat" Këndon:Sara Aliq , Mehmet Shabani , Nejira Dervishi Shoqëron kori i fëmijëve nga kopshti "Xixëllonjat" Texti :Suela Dibra Kaca Orkestrimi:Ardian Hasanaga Video...

Lirigzon Emini – Trendafil ne shkretetire

0
https://youtu.be/mG_IQyGCIrc

Hunays – Çobani i vogel

0
https://youtu.be/Ts_JPyGVJtA

Mevlan Kurtishi – La ilaha illallah (Vocals Only)

0
https://youtu.be/O77CSo_qR8k

Musli Musliu – Dita e Xhuma

0
https://youtu.be/y4TKxAitWcI