Coutinho gëzon që në start tifozët e Barcelonës

”Unë shpresoj që të shihemi me njëri-tjetrin të martën. Visca Barça”.

Philippe Coutinho është shumë i lumtur që u transferua te Barca.

Ai pret shumë nën fanellën blaugrana.

”Tifozë të Barçës, unë jam këtu tani. Është një ëndërr e bërë realitet”, deklaroi Cou.

”Unë shpresoj që të shihemi me njëri-tjetrin të martën. Visca Barça”.

”Jam shumë i lumtur këtu. Unë gjithnjë e kam thënë se është ëndërr për mua dhe me familjen time jemi të lumtur”, shtoi ai.